Publication

The blog of Jordi Cervera

/

Wonderful article about my work in the blog of Jordi Cervera.
Take a look: blogs.ccma.cat

 

Una nova i captivadora il·lustradora que s’apunta a regalar-nos les seves creacions i anar farcint així aquesta màgica galeria plena d’emoció i de creativitat. La convidada d’avui és Stilana Mitzeva. Nascuda a Bulgària i graduada a Àustria i, tot i treballar per a diferents països del món, ha convertit Barcelona en el seu epicentre d’operacions. Diversifica el seu geni creatiu en diferents projecte d’encàrrec o propis que l’han portat a treballar per Planeta, pel Museu Marítim de Barcelona, per la fundació del FC Barcelona, pel Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya, pel Museu d’Art Contemporani, per Turisme Barcelona o per empreses com Revlon, Desigual, Google o Swarowsky, Evax o Montblanc.
Les il·lustracions de l’Stiliana són lúdiques, detallades i força personals. Ens mostren un univers ple de detalls, de petites mirades als elements menys evidents que acaben construint un conjunt sòlid, d’impacte i d’emoció. Atresoren vida, calidesa, i un punt d’humor que les fa encara més singulars i, a més, tenen la capacitat de moure’s entre un ampli ventall de possibilitats sense renunciar en cap moment al seu segell característic, a la “marca de la casa”.
Mariners d’aparença dura però amb el cor tendre, capaços de fer malabarismes, de jugar amb les flors o de prendre’s un cafè sense presses poden ser una mostra d’aquest món que l’Stiliana va creant amb passió i un punt de deliri. Màgia feta vida o vida feta màgia, qui sap.
I com que segur que aquestes imatge que veieu aquí us hauran despertat el neguit de saber-ne més, aquí teniu la seva pàgina web i el seu instagram amb esborranys i esbossos sorgits de l’ànima i del moment.

Publication

“Sitrona” para Glamour

/

Glamour colabora con 11 ilustradores de prestigio que participan en la iniciativa solidaria ‘Pinceles contra el cáncer de mama’.

Carmen Bueno, Paula Bonet, Stiliana Mitzeva, Lara Costafreda, Blairz, Brianda Fritz-James, Carla Nazareth, Boa Mistura, Sara Herranz y Alejandro Ramos han donado sus ilustraciones para recaudar dinero para la AECC.

 

Si quieres hacerte con una de ellas, envía un sms al 23334 con la palabra “glamour” y el “nombre del ilustrador“.

(hasta 20 de octubre)”

 

www.glamour.es

Events

Expo Dibuja & Pedalea

/

Estoy participando en la expo de Dibuja & Pedalea parte de los eventos de RUEDA – Festibal Internacional de Cinema Ciclista en Barcelona.
La Inaguración es el 29 de Setiembre 2016 en la galeria El Diluvio Universal en Barcelona.
La Exposición de dibujos sobre bicis reune a ilustradores profesionales aficionados a la bicicleta así como aficionados al lápiz y profesionales del ciclismo. Conforman esta exposición entre otros: El hombrecito,
 Julia Solans, Emilio Alvarez, Míriam Sugranyes Meritxell Duran, Patossa, Vallés, Begoña Chezz, Alf Iskaymuyu,
 Albert Tercero, Martin Elfman, Pol…

Collaborations, Events

Wer bist du?

/

Participation in project of Es studio Vienna.

“who are you? we asked this question not only our customers but have also asked designers, illustrators, photographers and artists around the world. our studio transforms itself into people and companies in order to condense their identity into visual communication. in this project we show how different characters are and how important it is to address each person individually. es is you.”

studio-es.at/esbistdu/

Events

Werkschau für Grafisches und Illustratives

/

Partisipation of the Werkschau für Grafisches und Illustratives, Vienna, Austria.

The show promotes networking and exchange between designers and the creative industries, in this way creates new business opportunities and allows talent and trend scouting. A jury from all disciplines will select up to 35 outstanding designers.

Barcelona

New studio in Born (Barcelona)

/

To keep the good habit of changing, I have moved to a new studio. I am sharing the place with other illustrators, designers, architects and photographers a beautiful space with lots of light and joy in the Born (Sant Pere). There are around plenty of charismatic coffee shops around to keep you busy…